DON’T BELIEVE NO PAIN NO GAIN

Fredagar har verkligen blivit min ”pysslahemma-dag”. Ledig och med händerna fulla eftersom vår IKEA-leverans kom igår! Soffbordet står redan på plats och hur bra blev inte det?! Det jag gör idag är att städa köksskåpen, rensa och fylla på alla förvaringsburkar som kom i beställningen och det blir så fint.

I morse stod jag ute vid vägen och väntade på Alexandra redan vid 06-tiden för att åka med till flygplatsen och sedan ta hennes bil tillbaka. En riktigt tidig morgonträff kan tyckas, men på så sätt hann vi ses en liten stund i alla fall! När jag kom hem började jag baka kanelbullar bara sådär på ren impuls, tvätta fyra maskiner tvätt och köksskåpsrensningen. Nu, några timmar senare, har jag kommit en liten bit på väg och ska fortsätta alldeles strax. Har haft min man på lunch (och provsmakning av bullarna såklart) här hemma precis, så fick ett litet break i all röra. Det är kartonger, för många soffbord och lite allmänt småkaos hemma hos oss just nu, men jag ska kavla upp ärmarna och fortsätta.

Ikväll åker vi in till stan och njuter av en myskväll för oss själva. Det blir middag ute, en hotellnatt och bara han&jag. Kan vara mysigt att fly lite från verkligheten och lyxa till tillvaron ytterligare lite. Det ser jag verkligen fram emot!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *