I PATRIKS STORA TRÖJA

Sitter uppkrupen i soffan i pojkvännens stora tröja och tänkte fortsätta skrivningen på årets sista uppsats. Känns så skönt att säga så, årets sista liksom! Ska även bestämma vilken sillsort jag ska göra och så måste jag planera mat inför morgondagens middag då vi får finbesök.
 
Håller tummarna för att paketet med min eventuella julaftonsklänning kommer idag, även fast att den inte alls är långärmad, varm och mjuk som jag egentligen vill ha den. Känner lite frustration eftersom utbudet numera bara är barryggat, transparent, kala axlar, obekvämt och onödigt tight. Jag vill inte behöva sitta på familjemiddagarna på julafton och känna att det enda jag kan tänka på är att jag längtar till jag kan kasta av mig klänningen. Tror att jag har för höga krav helt enkelt, men just nu har jag ingenting så hoppas verkligen att den beställda passar och duger för julen.
 

0 Replies to “I PATRIKS STORA TRÖJA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *