JULSKINKAN ÄR I UGNEN

God förmiddag! Vaknade upp vid nio imorse och låg och kramades med pojkvännen en stund innan jag fick frukost på sängen och vi gjorde oss i ordning. Patrik drog till gymmet och jag gick för att införskaffa en stektermometer, vilket jag nu har gjort så giss vad, julskinkan står i ugnen! Idag ska här pysslas och mysas, pepparkaksdegen (jag fuskar med köpt deg) ligger framme liksom formerna, jag har letat upp lite bakrecept och min lillebror är på ingång. Så mysigt. Tänkte göra glögg senare och fika med både gräddkola och pepparkakor, sen hoppas jag att skinkan är klar till kvällen så att vi äntligen kan få avnjuta risgrynsgröt med skinksmörgås!
 
 

0 svar på “JULSKINKAN ÄR I UGNEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp