LÅTER STRESSEN DUNSTA AV

Så, nu kan jag andas lite lättare igen. Bokade in mina muntliga examinationer igår och la dem för båda kurserna den 15e december. Men efter att ha gått och tänkt och känt mig stressad ett halv dygn så insåg jag att det blir banne mig för tufft att ha två stycken samma dag samtidigt som jag ska hinna skicka in två uppdrag, göra ett prov och läsa igenom hela kurserna igen för att kunna hantera det muntliga provet. Därför bytte jag muntlig examination på Administrationskursen till mellandagarna, så att jag har tid att jobba och utveckla mina arbeten på. Och det bästa, jag kan nu dunsta av min stress!
 
Vi sov länge idag eftersom min karl var uppe i princip hela natten och körde på folk och jag somnade inte klokt förens vid halv fem när han kommit hem. Gjorde repris av julskinksmörgåsarna och åt dem i sängen tillsammans och nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta plugga med mina databasinlämningar. Hoppas ni alla får en mysig andra advent.
 
 

0 Replies to “LÅTER STRESSEN DUNSTA AV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *