THE FRAY – HOW TO SAVE A LIFE (JIGGERS REMIX)

Vilken mysig kväll vi hade igår. Så härligt att ha Emmie här, vi fikade till en början, åt sen köttgryta (som faktiskt blev väldigt god) till middag och skrattade, pratade om allt mellan himmel och jord och bara hade det så trevligt! Hon får fanken ta och komma hit oftare, min kära kusin.
 
Återigen ny dag och ja, jag måste plugga. Tänkte boosta upp mig själv lite med bra musik (favorit just nu: The Fray – How to save a life (Jiggers Remix)) och kämpa på. Hade inte varit fel med ett A innan helgen, så det är bara att gnugga geni-knölarna och sätta igång. Myser till min pluggatmosfär genom att sitta i sängen, ha nyhetsmorgon på i bakgrunden och min frukost bredvid mig.
 
 

0 Replies to “THE FRAY – HOW TO SAVE A LIFE (JIGGERS REMIX)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *