VI KAN LÅTSAS SOM ATT DU ÄR FRI

Igår hann jag med både en sväng till kontoret, ett besök på banken (och ja, jag fick äntligen krama om min fina Emmie igen, så kul att se henne och jag lovar att torsdagkväll kommer bli helmysig när vi ska käka och bo på hotell tillsammans) och ett ärende i affären innan jag åkte hemåt. Kom hem och slängde mig på golvet, bokstavligen, min rygg hade värkt och gjort mig kallsvettig/illamåend hela dagen så var tvungen att försöka sträcka ut den. Det blev alltså en lugn och mysig hemmakväll med serier, prat och en massa skratt tillsammans med min kära man. Länge sedan jag skrattade så att jag kiknade men igår skrattade jag banne mig rumpan av mig flera gånger om! Det är verkligen underbart att få dela liv med honom.

Jag har käkat en macka på stående fot och tagit min första klunk av morgonkaffet. Nu är jag så gott som redo, redo för en tisdag med jobb där allt mellan service, städning och bokningssamtal ingår.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *