EGOBOOST:AR MIG SJÄLV

Har käkat spaghetti tre dar i rad nu eftersom jag har en tendens (och då menar jag verkligen en otrolig gåva) att ALLTID koka spaghetti till 20 man. Men spaghetti är gott, så det gör ingenting. Har precis käkat lunch i min ensamhet, rensat bland lite papper/tidningar och pratat med mamma i telefon. Nu ska jag minsann gå och ställa mig i duschen och låta mig själv njuta av ansiktsmask och därefter smörja in mig i någon härlig bodylotion.

I morse vaknade jag upp med en enda tanke i huvudet, ”JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV” (jag och Emmie pratade nämligen om det igår, det där med att egoboosta sig själv med just såna ord). Och redan där, liggandes i sängen bredvid min man och efter att jag hade sagt meningen högt några gånger, blev dagen bra och huvudet fylldes av positiva tankar. Snacka om att boosta sig själv från topp till tå på bara några sekunder!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *