JAG BEFINNER MIG I EN PLUGGBUBBLA

Är så jäkla nöjd! Fick för några timmar sen reda på att jag fick högsta betyg på min senaste inlämnade uppsats i företagsekonomin. Alla mina kurser varvas med prov och uppsatser/uppdrag så det gäller ju att ligga i när man har dels har höga krav på sig själv och dels vill nå bästa möjliga slutbetyg i kurserna. Företagsekonomi omfattar så mycket så anledningen till att jag blir så nöjd när omdömena är bra på mina inlämnade ting är för att det är något som är så relaterat till det jag vill göra i framtiden, att vara egen och att vara duktig på det. Jag har lyckats med full pott på några av proven i kursen, men besviket fått möta 80%-resultat också, så när man sen smäller in de där A:na i uppsatserna och visar att man är med på noterna, ja då kan det inte kännas annat är superbra! Jag har två prov och en uppsats, dvs en modul, kvar på företagsekonomi-kursen så nu ska jag ge allt för att visa att A:et ska bli mitt och att jag når dit jag vill. Min envishet är bra ibland, säger dem.
 
Förövrigt i pluggväg så har jag tjuvstartat mina två kommande kurser, ”Administration 1” och ”Programhantering 1”. Ligger alltså steget före och är redo för prov i båda två, måste bara invänta startdatum. Imorgon tror jag att jag ska försöka att koppla av lite utanför pluggbubblan, jag är värd det och det finns minsann att göra här i lägenheten, städning och plockande. Kanske tråkar ut er lite för mycket med allt mitt snack om pluggande, men det är där jag står i livet just nu och det är i princip det som händer på min front.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *