FÖDELSEDAGSFIRANDE I DAGAR

Ber så hemskt mycket om ursäkt, senaste veckan har varit FULL RULLE X100! Jag hade två inlämningar till mina kurser, jobbade i helgen, födelsedagsförberedande med bakande och annat och de senaste dagarna har jag firat min födelsedag så hårt att det känns som jag fyllt 105! Har de senaste dagarna dessutom gått och lagt mig innan nio, helt utmattad och dessutom sen knappt kapabel till att öppna ögonen och säga godnatt till min underbara sambo, när han kryper ner bredvid någon timme senare.

Hursomhelst, 21-åringen är lite piggare idag och jag har haft fantastiska timmar med nära&kära, fått jättefina presenter och kommer på mig själv om hur glad jag är som har alla fina omkring mig. Tisdagen handlade mer om fika hela dagen, förutom hämtmats-middagen med mamma&pappa på kvällen, men igår bjöd vi på ”tapas-plockigt” till våra middagsgäster, så då stod jag i köket hela dagen. Det har varit sittningar i omgångar med folk, eftersom vi inte får plats med så många i vår etta, men det har även gjort att man har haft mer tid till att prata med de som varit här och det är så kul att få besök tycker jag. Och ett största tack till min kärlek som orkat med mitt ångande tempo i denna stress, ställt upp, hjälpt till och för fantastiska presenter.

Nu är det dock dags att sätta igång huvudet med plugg igen, efter två dagars uppehåll. GOGOGO.
 

 

0 Replies to “FÖDELSEDAGSFIRANDE I DAGAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *