LADDAD, TAGGAD OCH ALLT ANNAT

I måndags var Patrik och hämtade ut två stora paket från gymgrossisten och igår fick vi tillfälle att köra veckans första gympass! Snacka om att man blir taggad av nya träningstillbehör, det blir i alla fall jag. Jag matade på med ben/rumpa- och armövningar innan jag slutligen satt mig på träningscykeln den sista kvarten för att mata ut svetten och triggas med mjölksyran i benen, medan Patrik pumpade biceps och mage. Och idag? Hej träningsvärk, du sporrar mig. I ena paketet låg lite saker till mig, bland annat proteinpulver, träningshandskar och två shaker. Proteinpulver är något jag har varit så otroligt skeptiskt till och jag har inte förstått vad det kan hjälpa kroppen med, men jag är inte mer trångsynt att jag ska ge det ett försök nu när min pojkvän är väl insatt och förklarar när jag ska ta den och varför. Vi är redo i alla fall, fight the power!

Idag gick jag upp vid niotiden och har sedan dess hunnit med en sväng till affären för att fylla på kylskåpet lite. Sitter nu här för att jobba lite med en powerpointpresentation till min ena kurs, har en tékopp bredvid mig som sällskap. I eftermiddag ska jag och sambon ta oss in till stan för att göra lite ärenden på skilda håll och ikväll blir det en lugn hemmakväll.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *