A FOOD TAG

Den här listan fick jag lov och sno hos fina Julia och tyckte den passade mig perfekt i smaken eftersom den handlar om mat. Det finns ju inget som är bättre än mat liksom! Hoppas ni gillar listan!

Tre ord som beskriver mig i köket: Fri, idérik och otålig. 

Vad äter jag helst till frukost: Polarknäcke med avokado, starkt kaffe, en skål turkisk yoghurt med müsli och honung, samt gärna med en croissant till eftertugg.

Tre köksredskap jag inte klarar mig utan: Wookpannan, sked och vass kniv.

Två köksredskap jag skulle vilja ha: En assistent och nya stekpannor.

Vad är det konstigaste man hittar i mitt kök: Patriks tutt-mugg tror jag fan!

Fyra råvaror som är ett måste på min pizza: Gör jag egen pizza så är måstena ruccola, rödlök, någon form av ost (mozzarella / fetaost / chevre / smulost / gorgonzola) och lufttorkad skinka. Köper jag däremot pizza så väljer jag i princip alltid en hawaii med pommes och då är måstena på pizzan alltså tomatsås, ananas, skinka och pommes. Vår favorit till pizzabagare vet alltid vem det är som beställer när vi säger ”hawaii med pommes”, så det är som min signatur-pizza!

Favoritdessert: Godis! Är ju ingen dessertmänniska som jag berättat förut så jag tar hellre en skål godis efter maten än något annat sött och sliskigt.

Något jag skulle kunna äta varje dag: Polarknäcke med extrasaltat smör och avokado, sura godisar, charkisar och ceasarsallad.

Det lagar jag helst nu för tiden: Sallader med olika proteintillbehör, det är ju väldigt somrigt och fräscht! Ni ska bara veta hur god den ljumma potatissalladen med brieost är som jag har lärt mig göra av min bästa vän.

Något jag tycker om men inte lagar så ofta: Chiliconcarne, något som jag tycker väldigt bra om men som sambon inte gillar. 

0 Replies to “A FOOD TAG”

Lämna ett svar till Anonym Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *