HUR DET SER UT NÄR JAG JOBBAR OCH ÄR KREATIV

Tänkte visa upp hur det kan se ut när jag jobbar och bloggar för den delen! Sitter oftast vid matbordet då jag inte har något speciellt kontor/skrivbord här i vår lilla etta, med en god kopp kaffe (fått en ovana och börjat med socker i kaffet igen efter nästan 10 år utan) bredvid. Brukar dessutom nästan alltid ha en inredningstidning i närheten, bläddrar, tänker, planerar, mailar och gör upp min egen vision om hur jag ska utveckla mitt företag StyleMood. Jag har ju årsmålen ganska klara och uppskrivna i kalendern, men kommer jag på delmål som ska uppnås under året eller saker jag ska kolla upp så skriver jag även upp det. Älskar det jag gör idag ska ni veta. Inhandlade förresten det nya magasinet MY HOME här om dagen och vilken grej, både underbar läsning och fantastisk inrednings-inspo för en nörd som mig!
 

 

0 Replies to “HUR DET SER UT NÄR JAG JOBBAR OCH ÄR KREATIV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *