ORDER FRÅN LAGER 157

Kunde inte motstå att klicka hem ett par nya fräscha träningstights och en sporttröja från Lager157 här om dagen när de bara kostade 100 SEK/ST, plus lite annat givetvis. Var hittar man sånt billigt annars liksom?! Ni undrar säkert varför en som inte tränar (är inte ens lite motiverad till att börja pina mig själv att träna heller) köper träningskläder, men fick bara feeling till att kunna gå runt i bekväma träningskläder här hemma och så behövde jag byta ut mina gamla träningsplagg som har hängt med ett tag.
 
Vilken fart veckan rusar på i! Igår jobbade jag, men idag har jag en ledig onsdag här hemma med min karl som har nattvecka den här veckan. Känns himla skönt och mysigt kan jag meddela! Funderar på att försöka få tag i krokar till hallen samt en ny dörrmatta, eftersom jag slängde den gamla och känner att det behövs en ny nu när vi varit utan en i flera dagar. Men vi får se! Ha en fin dag så länge!
 
 

0 Replies to “ORDER FRÅN LAGER 157”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *