SÖNDAGSBRUNCH, VARULEVERANS & JOBB

Vi hade en mysig brunch här hemma med mamma i morse, bjöd på våfflor och mådde fint i matkoman därefter. Fick även hit lite fler varor att ha i mitt hemmalager, medan resterande lager för företaget är på annan adress. Så nu har jag minsann känt och klämt på alla nyheter som jag har i webshopen, är lite småkär i både mässingkorgen och marmorhyllan! Om ni inte tittat, gå in på stylemood.se!
 
Mitt nackspärr har om möjligt förvärrats sen igår och det känns som hela nacken fastnat i ett stelt läge. Men jag ger inte upp, tigerbalsamet förblir min vän och jag försöker stretcha så mycket jag kan. Och nackspärr hindrar inte mig från att jobba på en annars ledig söndag, så jag har minsann varit iväg och jobbat 15-20 (dock i en annan butik än i den jag brukar). Nu tar jag dock ledigt till tisdagkväll, jiha!
 
Trådkorg i mässingfärg – 98 SEK, ljusstake med handtag – 59 SEK. Finns hos stylemood.se!
 

0 Replies to “SÖNDAGSBRUNCH, VARULEVERANS & JOBB”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *