MED PÅFYLLD ENERGI

Lite tidsbrist råder just nu, men har hunnit njuta av lite påskmiddagar borta hos både mina egna föräldrar och Patriks pappa ändå! Idag har jag dessutom jobbat ett kvällspass på några timmar och taggar nu om för en vecka med sex lite längre arbetsdagar, då jag fått några extrapass. Ska ändå försöka ta mig tid att fota lite produkter för StyleMood i veckan, samt på något sätt hinna med en tur ut till Västis för påfyllning av hemmalagret! Det gäller ju att försöka ligga i någon slags rytm med allting omkring sig ändå, även om det periodvis har en tendens att bli lite för mycket av allt. Men bit ihop och kom igen är min melodi och det är precis det som ska driva mig igenom kommande vecka. Jag känner mig ändå påfylld av energi efter både mystid med sambon, goda middagar och lyckade dagar på jobbet från denna påskvecka, så tror nog det ska gå bra och jag vill försöka vara så effektiv jag kan!
 
 

0 Replies to “MED PÅFYLLD ENERGI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *