FRIDAY TAG

1. Vilken ålder har du fastnat i? Frågar någon hur gammal jag är så vill jag gärna svara 16-17, samtidigt som jag är senil som en virrig 100-åring. Har ju dessutom alltid setts som en sån där ”tråkig, självdisciplinerad och icke-festande ungdom”, vilket jag verkligen är. Har inte festat på flera år, tycker helt enkelt att det inte är kul, och är så himla vuxen i mig själv att jag ALLTID har föredragit mysiga vinkvällar i soffan istället.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min mamma, har varit ute i mitt barndomshem över natten till idag och vi tillbringade förmiddagen med lite shopping i mosters butik, övriga inköp och mjukglass-premiär!

3. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det är nog lite både och där. Jag smsar oftast, men ringer de som är sega på att svara eller om jag vill diskutera någonting lite mer invecklat istället för att skicka femtioelva sms fram och tillbaka med oklar info.

4. Vilken är din favoritplats? I Patriks famn, den är så trygg och jag älskar doften av hans skägg som han vårdar så ömt och hans kloka ord om allt jag behöver höra och lära mig om livet.
 
5. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då ska jag har gjort ett karriärkliv, chef för StyleMood förblir jag ju eftersom det är mitt företag, men hade varit roligt att faktiskt ha någon att vara chef över så jag hoppas StyleMood har utvecklats ordentligt med minst 1 anställd person under mig tills dess. Förhoppningsvis har jag och Patrik flyttat till hus, har minst en härlig unge att jaga runt på tomten och något härligt renoveringsprojekt på gång. Dessutom hoppas jag också att jag inom 10 år fortfarande har lyckan att ha med mig min familj och vänner på livets resa.
 
6. Vad gör du helst på en ledig dag? Vaknar upp ganska tidigt, äter en god frukost bestående av minst en croissant och en stark kopp kaffe, hänger i solen om den tittar fram, fördriver dagen med någon jag tycker om, tar en liten roadtrip och avslutar kvällen med grillning, ett glas vin och mys. Den här tiden på året lever jag verkligen.
 
7. Frukost eller inte? Helst BRAK-frukost! Är alltid så hungrig när jag vaknar men det är så sällan som vi ens ägnar oss åt att käka frulle när vi ska upp tidigt eller då Patrik ofta jobbar natt och sen sover till eftermiddag. Men när tillfälle ges, då dukar jag (jag älskar att lägga upp fint och duka bordet fullt, det är en hobby) upp allt möjligt gott och så njuter vi! Kanske för att det inte blir så ofta som jag faktiskt tycker att en långsam morgon med frukost är så mysigt.
 
8. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag går gärna barfota, men jag föredrar strumpor!
 
9. Vilken är din favoritglass? Hasselnötsglass! Dock har jag inte ätit det sen jag och familjen var på Sardinien 2013, och då var det ju riktig hemmagjord-drömglass vi snackar om, för italienare kan det där!
 
10. Vilken är din favoritefterrätt? Är ju ganska tråkig då jag inte är någon efterrättsmänniska alls, men fryst cheesecake är en dessert-typ som går hem hos mig! Förrätter eller för-snacks är mer min melodi, typ medan man lagar mat eller sitter ute och grillar.
 
11. Tycker du om kaffe? Guds gåva kan man ju säga, skulle aldrig klara mig utan kaffe om dagarna eftersom det är så gott. Framför allt på morgonen, då är en svart stark kopp kaffe som godast!

 

0 Replies to “FRIDAY TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *