VILL BARA SÅ MYCKET MER

Produktbilder ja, det var det jag skulle hinna med förra veckan men pga förkylning och heldagar med jobb så hann jag noll och ingenting. Och ni ska veta vad det grämer mig, jag har så mycket idéer och vill lägga så otroligt mycket tid på bara StyleMood men varje vecka har jag tätt schema på annat ställe som ni säkert förstått! Lagom irriterad på bildbristen lyckades jag åtminstone knäppa ett antal i morse och jag ska se om jag lyckas få till några fler nu ikväll trots ljusbristen då solen inte ligger på mot våra fönster utan mot andra sidan. Har hunnit med några stressiga timmar på jobbet och att äta rester från gårdagens nachosmiddag också, så nu tänker jag ägna kvällen åt kameran, käka isglass för halsen är fortfarande rosslig och sen en massa roliga tv-program.
 

0 Replies to “VILL BARA SÅ MYCKET MER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *