EARLY MORNINGS

Måndag, ny vecka och nya tag. Jag kunde ha legat kvar i sängen ytterligare ett tag, men samtidigt är det skönt att komma igång med arbetsdagen tidigt efter morgonträning. Det känns rentav lite annorlunda att inte behöva susa iväg till butiken tidigt denna morgon som jag har gjort de senaste veckorna, men det har jag nog snart glömt och då kommer de andra rutinerna ta över av sig själv. Idag har jag planerat bokföring, faktura-skrivning och budgetering inför hösten, jag behöver lägga upp budgeten och hela sälj-tänket lite annorlunda nu när jag beslutat att även ha butik i höst, så det ska jag ta tag i direkt. Jag har ju redan (tack vare pop up-butiken) tagit in mycket mer varor utöver det jag hade tänkt, men å andra sidan har jag sålt betydligt mer än vad jag skulle ha gjort annars, så därför måste jag höja utgifterna för resten av året likaväl som att jag kan räkna med att sälja mer än vad jag trott, när jag satt med min budgetering innan sommaren. Och det är ju fantastiskt, verkligen ett tydligt bevis på att StyleMood utvecklas! I eftermiddag ska jag försöka lägga upp en arbetsplan för resten av veckan, samt börja planera mina kommande miljö- och kampanjfotograferingar. Hoppas ni får en dunderhärlig start på veckan!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “EARLY MORNINGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *