SNAPSHOTS FROM WEEK 44

Jag har verkligen haft en av livets bästa veckor precis och livet känns på topp och jag är ännu full av stolthet över mig själv, vilket är en skön känsla att starta den nya veckan med. Har ju för fanken nått mitt årsmål och det känns helt galet, nu är redan nästa års stora mål spikat och det känns fantastiskt och jag tänker dundra på! I veckan som passerade blev oktober plötsligt november och jag har nu hunnit göra jul i butiken, haft fantastiskt försäljning både i butiken, på eventet och via webshopen och hunnit mysa med härliga middagar utanför jobbubblan. Dessutom har jag tränat, jag och sambon har planerat hur vi ska göra under julhelgen (tänk att vi för en gångs skull är lediga HELA julen båda två), jag har umgåtts med mamma, klätt två granar, packat upp massa nya varor, haft glöggpremiär, spräckt företagets inköps-budget ännu lite till och verkligen bara njutit av livet här och nu. Tack för en sån grym vecka, nu är jag laddad och uppjagad för mer, heja mig!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget.

0 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 44”

  1. Du har verkligen haft en grym vecka! Så jag förstår att du är peppad och glad för det. Kul att du pysslat om i butiken samt klätt julgranar även fast jag bara får ångest, hahaha! 😉

  2. lika fina bilder som vanligt vännen 😀 nu blev jag ännu mera taggad på julen när jag såg dina bilder! <3

    sv; vad kul att du också tycker att den ser lyxig ut 🙂 ja nytt smink är aldrig fel att köpa!! 😀

    jag håller med dig om att det är mysigt att tända ljus och ljusslingor inne nu ​när det är mörkt ute men jag blir så satans trött av detta mörker märker jag. så ska börja äta d-vitamin tänkte jag och se om jag blir nå piggare 🙂

    åh vad kul att du har fått hem dom röda ljusen nu, då ska jag klicka hem dom nån dag snart! 😀

    hoppas att din helg har varit fin och att veckan har börjat bra för dig 🙂 kramar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *