SÄSONGEN ÄR IGÅNG

Vilken dag och jag känner mig så lättad, glad och tacksam! Jag fick en härlig vårstart i butiken, mycket nya ansikten men även flera vänner som kom förbi och sa hej och spanade in vårens sortiment. Det är den bästa marknadsföringen alla gånger, människor som kan berätta om ens butik och produkter vidare till sina vänner och jag som företagare tycker det är så kul att få höra när någon tycker om något speciellt eller vill dela med sig av mina sociala kanaler till exempel. Och tänk nu är säsongen igång, äntligen! Lördagskvällen kommer jag spendera med uppsatsskrivning i flera timmar, har nämligen några jobbiga uppgifter i modul 1 att färdigställa innan deadline om två dygn och Patrik jobbar ändå natt, så jag ska passa på att göra så mycket jag kan. Men först, lite tapas med min fina karl!

32 svar på ”SÄSONGEN ÄR IGÅNG”

 1. Å Du är såå duktig 😉 Och fin med 🙂 Kul få se en bild ,) *ler*
  Lät riktigt gott med tapas! 🙂
  Hos oss vart det tacos ikväll 😉

  Hoppas det går bra med uppsatsen ikväll<3

  Kramar!

  1. Men åh tack snälla, du är så rar!! 🙂 <3
   Det var gott och du, tacos är också riktigt smarrigt! 😉

   Tack snälla, fortsätter nu och hoppas bli klar under natten 😉 Kramar! <3

 2. Så himla fin du är <3 Underbart att säsongen är igång. Ser så fram emot att besöka din butik i sommar. Kram och ha en fin dag

  1. Tack snälla du <3 Och ja det känns underbart och jag längtar tills du kommer och kikar i butiken i sommar! Kram på dig!

 3. Efter jag köpte ljusstakarna hos dig så kunde jag inte låta bil att tipsa om din fina webbutik. Jag är jättenöjd med dom 🙂 Tyvärr bor jag alldeles för långt för att besöka din faktiska butik. Jättetråkigt! 🙁 Kram

  1. Blir så glad av att höra det och det är tacksamt när kunder vill tipsa vidare <3 🙂 Ja, tyvärr ligger jag ju lite avsides här på Gotland, men förhoppningsvis finns jag i tankarna om du besöker Gotland i framtiden 🙂 Kram!

  1. Den var kämpig med plugg! Hoppas du har en fin måndag och får en bra start på nya veckan! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *