UCFRITT.NU

– Inlägget är sponsrat i samarbete med UCFritt.nu –

När man ska göra investeringar, om det så gäller företagsmässigt eller i fastigheter till exempel, så är ett lån förstås behövligt. Jag har inte behövt låna ännu, då jag har sparat till sånt jag velat göra/köpa, som bilköp och bolagsinvesteringar, och har den inställningen att man absolut inte ska låna i onödan, så det har inte blivit av ännu. Har ni lån på hus/lägenhet eller annat? Men när det är dags att ta mitt första lån så kommer jag ta hjälp, för jag vill ha någon som ser vad som är bäst för mig. UCFritt.nu är en guide som hjälper dig att välja lån, och de är oberoende förstås, men med målet att hjälpa dig och andra människor att hitta rätt lån utan att få fler förfrågningar från UC. Jag tycker det är så jobbigt att få mail eller brev på posten från kreditbolag där företag begärt utdrag för att se ens kreditvärdighet, får ångest varje gång eftersom jag vet att det då minskar min värdighet ju fler som begär att få se ens utdrag. Sånt tycker jag är så jobbigt även om jag såklart förstår syftet från företaget som gör förfrågan på ens personnr, de vill ju veta att man kan betala för det man handlar/köper in/tjänster man tillhandahåller från dem. Är ni likadana som mig och känner att det inte är så roligt?

Men därför är det ju bra att det finns alternativ där man bara behöver göra en kreditupplysning eller som i det här fallet hos UCFritt.nu, helt utan fler förfrågningar till UC. De hjälper även sina kunder med råd och vägledning för när det kan vara bra att låna pengar och när man faktiskt bör undvika det, vilket jag tycker är bra eftersom jag inte tycker att man lånar pengar till resor, soffor och dylikt bland annat, utan endast till större investeringar. Har man inte pengarna till en soffa då har man helt enkelt inte råd med den, så då bör man tänka om och antingen köpa second hand, eller faktiskt spara pengar i några månader för att sedan kunna köpa just den där man vill ha. Småsaker ska man inte ha lån på för det ger bara större kostnader i slutändan.

2 Replies to “UCFRITT.NU”

  • Jag tycker också att det är jobbigt när UC förfrågningar. Vi lånar inte heller pengar utan sparar till det vi vill ha.
    Vi startade vårt företag för många år sedan och har aldrig behövt låna. Nu är det dock tuffa tider men vi klarar oss fint ändå.
    Lycka till med allt. KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *