JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG

Godmorgon solstrålar, jag lovar att era leenden skiner mer än vad solen gör, för den är gömd bakom morgonens täta moln och har knappt gått upp ännu. Det är fredag och jag kan på riktigt känna att det är en dunderbra fredag. Inte för att jag ska göra något speciellt, utan bara för att jag har good-feeling-in-my-body!

Tänkte att en ny design kunde pigga upp vardagen och vara kul för er som faktiskt läser min blogg. Dessutom blir det roligare att skriva och jag är så jäkla sugen på att ta med mig systemkameran och ut och fota. Vi får se när jag hinner med det, projekt 1 är att tömma den på alla bilder från 2013. Men jäklar vad det kliar i fingrarna ska ni veta!

För övrigt; igår träffade jag fina Alexandra efter jobbet. Vi gick en promenad längs med vattnet och drog sedan hem för att värma oss med kaffe och mat samtidigt som vi fördrev timmarna med lite slötittande på tvn och prat. När Alexandra hade gått tog jag fram saxen och klippte Patrik. Har än så länge inte fått höra något negativt, så håller tummarna för att han i alla fall tycker att det är lika okej som jag tycker. Jag menar, det kunde gå hur som helst, de 2 manliga varelser som jag har klippt i mitt liv är min bror (behöver jag nämna att jag klippte honom i ögonbrynet då?) och min lilla kusin. Man lär sig när man får öva liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *