BILDER FRÅN LÖRDAGENS FOTOGRAFERING

Beatrice har skickat bilderna som vi snabbt knäppte av i lördags när vi umgicks. Hoppas ni tycker de är lika fina som jag gör, hon är ju så duktig! Kika gärna in på min favorits blogg också, ni hittar den här!

Söndagen gick fort och jag hann aldrig blogga, vi var iväg på kalas i flera timmar och även en sväng förbi Patriks mormor. Men idag har jag hunnit med flera grejer, bland annat: sovmorgon, lämnat paket på Konsum, handlat, sålt prylar på Tradera, varit ute och gått en powerwalk på 50 minuter, redigerat lite bilder jag fick från Beatrice och lyssnat klart på andra delen av en spännande P1 dokumentär-podd. Ska strax hoppa i duschen och vänta in min karl som snart kommer hem!

 
 

0 Replies to “BILDER FRÅN LÖRDAGENS FOTOGRAFERING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *