IN MY HANDBAG

Igår jobbade jag verkligen hela dagen eftersom jag fick hoppa in på ett långpass, så jag hann liksom aldrig blogga. Idag jobbar jag kvällspass och slöar därför än så länge runt här hemma. Äter frukost i sängen och tittar på Vänner, vilket är så typiskt mig.

I brist på annat så tänkte jag visa upp vad jag alltid har i min väska. Förr kunde folk bara skrika att de behövde en sked och så hade jag ett 100-pack skedar där i och tusen andra saker, men nu har jag betydligt mer ordning. Först och främst, jag älskar den här väskan som min kära sambo köpte till mig när vi var i Vietnam på vår första underbara resa tillsammans. Den är så lätt, bara ett stort fack och rymmer alldeles lagom, dessutom har den svarta och guldiga detaljer så inget kan gå fel. Och det här har jag i min väska: min plånbok, ett rött nagellack, lypsyl, headset, solbrillor och förstås kameran (som jag fotar bilden med). Vad bär ni alltid med er?

 
 

0 Replies to “IN MY HANDBAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *