TIPS: SHOPPA I MIN WEBBUTIK PÅ STYLEMOOD.SE

(Sponsrat inlägg)
 
Alla dessa produkter plus mycket mer hittar ni i min webshop på www.stylemood.se! Gå till webshopen och klicka hem något fint till dig själv eller någon du tycker om, inredningsdetaljer är ju en perfekt present till någon som fyller år. Jag har fortfarande rea på allt kopparfärgat som finns kvar i sortimentet, samt nedsatta priser på en hel del andra grejer. Och nyheterna från min senaste leverans hoppas jag att ni gillar, är helt lyrisk angående hur mycket snabbare jag har haft möjligheten att bredda StyleMood’s sortiment, jämfört med den tidsplan jag målade upp när jag precis hade startat min webshop. (adlink)
 
Nu är jag inne i en lugnare företagsperiod, jag har bara två saker på måste-listan och det är att skapa avtal med fraktbolag samt att försöka uppdatera webshopens utseende lite, inklusive abonnemanget! Ska försöka hinna med det i veckan även om jag jobbar ganska mycket i Coop-tröjan denna vecka också!
 

0 Replies to “TIPS: SHOPPA I MIN WEBBUTIK PÅ STYLEMOOD.SE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *