STRESSAR NER MED PODDAR OCH H2O

Godkväll måndag! Här sitter jag på golvet och dricker mynta/jordgubbs/citron-vatten samtidigt som jag bläddrar i en inredningstidning och lyssnar på äldre avsnitt av podden Veckans Bläcka. Fick kasta mig iväg till jobbet i morse när jag vaknade vid nio eftersom chefen bad mig komma in tidigare och därefter var det en fullmatad jobbdag då inte ens hann få i mig en fralla eller ta rast och först efter nästan sex timmar slutligen hann hälla i mig en kopp kaffe medan jag beställde massa varor. Men trots en sån dag är jag nöjd, jag höll fokuset uppe ändå och lyckades mata ur varor efter en strukturerad plan och höll ordning i allt, vilket jag tycker är otroligt viktigt när man jobbar med färska varor och snygga maxade uppläggningar i butiksmiljö.
 
 

0 Replies to “STRESSAR NER MED PODDAR OCH H2O”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *