STYLEMOOD: KOPPAR-REA SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER

Jag har ledig fredag och ack så skönt det känns. Ska sätta mig med lite bokföring och få hjälp av mamma, som kan det där, och sen ska jag försöka ta mig ner till mosters butik för lite fotografering. Det får bli en lugn fredag för min del då jag måste ladda upp för dubbelkalas imorgon!
 
Ni har väl inte glömt koppar-rean på StyleMood!? Jag fortsätter utförsäljningen på de kopparfärgade produkterna tills dess att de tar slut i lager. Så in och fynda på www.stylemood.se, innan det tar slut. Blir så glad för allt ert pushande och hejande angående mitt företag, det är en sån drivkraft ska ni veta!
 
 

0 Replies to “STYLEMOOD: KOPPAR-REA SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *