DAGS ATT SÄTTA IGÅNG

Godmorgon torsdag, här passade jag på att ta sovmorgon och sen att ligga och dra mig i sängen i nästan en hel timme innan jag nu gick upp! Hade en supermysig kväll ute på stan igår med min moster och maten på Surfers är sååå god, så jag njöt i fulla drag! Idag ska jag försöka jobba effektivt för att färdigställa lite grejer och få bort några saker från att-göra-listan som jag dragit mig för. Sen i eftermiddag är det jag och bokföringen som kör ännu ett race tillsammans för att se till att det blir gjort, då man inte vill ligga efter med den inför årsslutet. Nu ska jag bara springa till några affärer, lämna över grejer till några kunder och sedan ta sen frukost samtidigt som jag sätter mig ner och jobbar vid datorn. Slänger in lite bilder från en morgon i början av veckan!
 
 

0 Replies to “DAGS ATT SÄTTA IGÅNG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *