JAG HAR RAMLAT KLART DET KÄNNS SÅ UNDERBART

Precis hemkommen efter några timmar hemifrån. Redan vid åtta i morse klev jag in genom dörren hemma hos Josse där jag blev serverad lyxfrukost, fick mysa med det SNART 1-åriga lilla busfröet Mio och sedan tog vi en långpromenad med massa prat. Så mysigt och energigivande! Vid halv tolv satt jag i en salongsstol och fick mina naglar förstärkta och lackade, så nu är de finare än någonsin. Handlade presenter och lite grejer inför morgondagens kräft-/räkskiva som vi ska iväg på och åkte sedan hem för att landa här med magvärk och trötthet. Ikväll ska jag även förebereda desserten, så får ta och leta fram mitt favoritrecept och springa iväg och köpa det sista som behövs.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *