SIKTADE MOT MOLNEN, HAMNADE I SANNINGEN

Min fredag var mer än social, jag hade fullt upp att umgås och träffa massa människor hela dagen! Mina föräldrar kom hit strax efter nio för att äta frukost med mig och sedan hängd jag med dem hem till Västis, åt lunch, fikade med farmor&farfar i flera timmar, fick supergod jordgubbsdrink hos moster&co och var därefter medbjuden familjen för grillning hos grannarna. Riktig mysig dag. På kvällen tog jag bussen till stan och mötte upp Patrik och hans vän för hemfärd och såfort jag landat i sängen sov jag i stort sett.

Igår var en ny dag och vi passade på att ta det lite lugnt, jag bokade in några av hotellen för vår Vietnam-resa och så var vi och firade sambons farmor som fyllde år med grillunch och fika. Vid 23-tiden blev min kära karl utringd på nattjobb, så jag la mig i sängen, slumrade någon timme och låg sedan och flippade mellan tvkanalerna till fyra då han kom hem igen, eftersom jag inte kunde sova då det kändes alldeles för tomt i sängen innan. Han var hemma i tre timmar, sov och är nu på jobbet igen medan jag i alla fall lyckades snarka vidare till 10. På grund av den rubbade sömnen så känner jag mig inte riktigt utvilad, men ska göra i ordning lite frukost och brygga kaffe, så kanske, kanske, jag kan vakna till liv igen.

Ja, godmorgon söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *