DET VANKAS HELG

Fredag är här igen, äntligen. Tanken på att helgen ligger framför våra fötter är alltid så härlig, eller hur? Har precis fått reda på att en reperatör ska komma och kolla på vårt droppande rör i badrummet, så jag får hålla mig hemma till dess. Men det gör inget, jag har fortfarande en praktiskt databas-övning att ta itu med eftersom den ska lämnas in snart, samt 60 sidor att läsa in i Administrationsboken.
 
Tänkte i helgen försöka ta itu med julskinkan och lite mer julbak. Trots att jag inte själv äter godis så älskar jag att göra julgodis, baka och pyssla med allt som hör till julen och dofterna av saffran, glögg, apelsin, nejlikor och pepparkakor är ju underbart!
 
 

0 Replies to “DET VANKAS HELG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *