INGA TRÄD VÄXER TILL HIMLEN

Förmiddagen har passerat och jag har inte gjort mycket mer än att färdigställa alla boendebokningar inför Thailand-resan, ätit lunch och småfixat lite. Ska ha tvättstugan klockan ett, så ska varva tvätt med plugg i eftermiddag tänkte jag. Måste klura ut hur jag ska förvara chokladpralinerna också, vill inte att de blir förstörda.
 
Att bero på Thailand, gud vilken grym planering jag och Patrik har fått till. Vi ska förstås spendera tid med mina föräldrar på några av ställena, men om jag ska dra hela trippen snabbt för er så kan jag säga att vi kommer beta av öarna Koh Chang, Koh Kood, Koh Rayang, Koh Mak och den gamla staden Chiang Mai i norr! Chiang Mai är verkligen en sån där stad som jag velat åka till så länge, ett drömplace att pricka av alltså. Med sin historia, tempel och kända nattmarknad ”Night Bazar” kan jag inte låta bli att lockas och att vi avslutar två veckor av paradisöar med en historia- och kulturstad känns helt rätt!
 
 

0 Replies to “INGA TRÄD VÄXER TILL HIMLEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *