FÖR BREDVID DITT NAMN STÅR ETT NAMN TILL

Jag kan inte sluta garva och jag kan absolut inte tro att dagens impulsiva beslut från min chef/vän ens har hänt! Men nu jäklar är jag sysselsatt fram till den 19e februari då jag kan se fram emot en ledig dag, så det är bara att trycka plattan i botten och jobba hårt! Fick för första gången sitta uppkopplad på bokningens telefon och även om det var betydligt mer stressande än något annat så känns det alltid roligt när man får ta mer ansvar och utvecklas. Just därför jag älskar mitt jobb, det där ständiga utvecklandet, jag får lära mig så mycket och samla på mig erfarenhet. Dagens arbetspass var speciellt i all bemärkelse (ja, utöver en rejäl schemaändring så brakade en glasskål i golvet, vi hade brandlarmskontroll och jag fick jobba över). Tur att jag vaknade upp pigg och utvilad när alarmet ringde 04:40 i morse, så skönt! Tidiga mornar är underbart av någon konstig anledning.
 
Min man ordnade mat (som vanligt, jag förblir bortskämd) och jag har efter det försökt packa upp det senaste lasset från mitt föräldrahem och fixat lite. Att jag numera har mitt eget namn på en ytterdörr känns jäkligt vuxet och jag är så glad att vi gör det här. Ja, det är stört hur jävla kär jag är i honom.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *