HÄLFTEN AV DEM SOM ÄLSKAR EXPLODERAR

Ett hemligt nummer ringde mig tidigare idag och jag hann inte svara. Fick sedan ett mail från H&M om att de ville ha kontakt med mig angående min online-beställning och mina kontaktuppgifter. Inte konstigt att jag inte hade fått mitt paket ännu, de kunde helt enkelt inte skicka det till mitt nya uthämtningställe på grund av att min folkbokförda adress och min nya inte stämmer överens, vilket gör att de inte skickas via posten utan med ett annat företag istället. Men nuså, allt är ordnat och jag får paketet senare i veckan förhoppningsvis!

En annan person som ringde mig var min gamla favoritkollega. Så jäkla kul när någon man inte hör av så ofta ringer bara för att uppdatera sig om ens livsplaner och galenskaper. Superduperkul!

Gissa om jag fick mycket respons igår för mitt val att ta på mig de flashigaste vår-skorna jag äger?! ALLA JAG TRÄFFADE KOMMENTERADE DET. Så jag körde favorit i repris och tog på mig dem idag igen. Kom nu våren!

 
 Dagens frulle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *