I WANT TO SPEND MY LIFETIME LOVING YOU

Igårkväll var vi bortbjudna på kalas, vilket var trevligt och det var såklart jättegott med tårta och kakor. Och nu är tisdagen är äntligen här. Den 18e februari dessutom! Längtar som en dåre tills jag går av jobbpasset vid 15:00 och kan skratta mig lycklig för att äntligen få ha en dag ledig, kom på mig själv med att inte ha haft en ledig dag sen januari. Men imorgon har jag en helig onsdag liksom och jag ska njuta av varenda lediga timme, rakt igenom.

Idag är jag trött, känns som min hjärna består av seg kola ungefär. Lite kyligare ute dessutom, men värmer mig med hjälp av mitt glas med morgonkaffe. Ser ut att bli en lugn dag och det kan faktiskt vara riktigt skönt. Fick en sån lustig impuls om att ringa mamma för att snickelisnacka lite, men kom på att klockan bara var 06 och det inte riktigt var den optimala snickelisnackis-tiden. Det blir ju så när man går upp tidigt, känns som om alla andra borde ha samma dygnsrytm som en själv, men så är tyvärr inte fallet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *