PLUGGAT IN HEADSETET MED EN SORGLIG DOKUMENTÄR

Idag har vi spenderat dagen ute på Halsuk, ett riktigt fint smultronställe på norra Gotland, tillsammans med min kära sambos släktingar. Supermysigt, vi har badat, solat, gått en promenad på berget, skrattat och ätit gott.
 
Vi kom alldeles nyss hem, så nu har jag lagt mig i sängen med headsetet ipluggat och en podcast igång. Lyssnar just nu på en P1 dokumentär om en assisterande självmordsorganisation i Schweiz, vet inte om jag ska påstå att det är intressant för de som känner sig behöva hjälpen eller bara säga att jag tycker den är så hemsk att jag ligger här med tårar i ögonen och känner mig så maktlös. Nåväl, det handlar om verklighet för vissa och jag måste faktiskt säga att alla P1’s och P3’s podcast-dokumentärer är riktigt välgjorda och jag tycker att det är skönt att lyssna på verklighetens baksidor emellanåt, att bara få bli påmind om vad som pågår i världen.
 
Såg mig själv i spegeln när vi kom innanför dörren och herregud säger jag bara. Har fått sån solbränna i ansiktet, jag ser inte klok ut! Men äsch, det är ju sommar.
 
My hometown.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *