TITTA UPP, DET LJUSNAR

Ursäkta de senaste dagarnas frånvaro, det förklaras enklast med att jag har legat i solen, umgåtts med människor och jobbat helg. Jo, jag erkänner, jag har degat en hel del på terassen och badat i poolen, så nu kan jag faktiskt påstå att jag är på gång med brännan! På torsdagskvällen var lillebrorsan med flickvän här och åt, de har inte ens sett hur vi bor tidigare så det var trevligt att ha dem här och få umgås lite innan de drog vidare ut på samhället. I fredagskväll var vi bortbjudna på middag hos Josse&David, riktigt mysigt att få grilla, umgås, sitta och prata om allt konstigt man tänker på och mysa med lilla Mio. Jag är så glad att ni finns, mina medmänniskor.

Igår och idag var det jobb för min del. Igår var även dagen då jag och min karl firade ett halvår som sambos, är inte det helt otroligt att tiden har gått så fort? Ikväll ska jag laga riktig husmankost (köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt), ta det lugnt och fortsätta mitt letande bland alla resesidor. Vi har nämligen en plan på gång för hösten, så jag håller tummarna för att vi får ihop hela paketet och att vi kommer iväg på vår första gemensamma resa, det vore underbart.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *