I’VE DONE A LOT OF LIVING IN MY LIFE, CHASED MY SHARE OF RAINBOWS IN THE SKY

Vaknade upp efter 09 idag och mådde betydligt bättre än vad jag gjorde igår! SÅ SKÖNT. Har chillat hela morgonen, ordnat med lite mail, kollat serier, druckit kaffe, käkat frulle och diskat. Och som ni ser, jag har även bytt header på bloggen och hoppats att den lilla färg som bilden ger kan skapa en någorlunda vår-touch.

Berättade jag för er att vi investerade i en sån fantastisk uppfinning som en ”soda streamer” härom dagen? Snacka om att det rullade in vuxenpoäng på riktigt! Och att jag veckan innan skaffade ICA’s bonuskort tyder väl på att jag är på god väg åt något som kallas vuxenvärlden?

Fortsätter torsdagen i lugnt tempo och önskar er alla en fortsatt härlig dag.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *