OM DU VILL HA EN IDIOT, LÄGG DIN HAND I MIN

Tisdag och fettisdag på det! Jag har vaknade upp med magvärk från undre världen i morse, men har piggnat till nu med hjälp av kaffe och lite fix som fick hjärnan att arbeta ordentligt. Hade besök av två köksmontörer som bytte ut en kökslucka och så har jag hunnit börja på rensning av min externa hårddisk.

Idag fyller min störst förebild 88 år, high five på den farfar! Dessutom fyller min minsting till kusin fyra år, så vi är bortbjudna på kalas ikväll, vilket ska bli roligt. Tror att vi trots lite handel och fix i stan hinner svänga förbi farfar med en blomma också, men vi väntar med tårtan till helgen! Jag ska fräscha upp mig lite och byta om, ska möta upp min sambo vid halv tolv för lunchdejt på thairestaurangen. Favorit i repris helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *