NÄR LIVET ÄR SOM BÄST

Vilken härlig arbetsvecka det har varit och vad mycket jag har lärt mig på bara de senaste dagarna. Jag och min vackra man avslutade fredagen med att åka ut till mina föräldrar, ta en fördrink på den soliga stentrappan och sedan äta god middag tillsammans. Underbar kväll, jag hade verkligen sommarkänsla ända in i själen.
 
Och desto bättre blev denna lediga lördag. Vi sov länge, ända till 10 faktiskt och åkte sedan bort på morgonkaffe hos farmor&farfar. Därefter åkte vi ut till Kronholmen och fikade hos fina Emmie, helt galet roligt och se henne igen, som jag saknat henne! Väl på väg hem igen så tittade vi förbi Patriks mamma som även hon bjöd på fika, så innan två hade vi avverkat tre fikor med olika sällskap. Sån energipåfyllning är bland den bästa som finns och just idag älskar jag livet lite extra. Solen skiner och det har varit sommarvärme hela dagen, ljummen vind och jag har minsann hunnit njuta av värmen ordentligt! Precis hemkommen från en fotbollsmatch, så nu ska jag laga middag för två.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *