SÅ MYCKET VÄRME I HJÄRTAT

Långhelgen är snart över, jag själv är dock ledig ett par dagar till innan jag ska jobba igen. Det har varit sköna dagar, jag och min sambo har varit lediga båda två. Valborgsmässokvällen spenderade vi med Patriks föräldrar och middag ute. I torsdags fyllde min kärlek år så det firade vi här hemma med spontanbesök av mina föräldrar och sedan med hans familj. I fredags åkte vi ut till Västis, hälsade på hos farmor&farfar och grillade sedan med familjen. Vi sov över, åt frukost och åkte sedan hemåt igen för att njuta av lugn och ro. Och det är vad vi gör, det har varit riktigt mysiga dagar och jag har dessutom hunnit (eller rättare sagt haft ro till) läsa ut två böcker av Alex Schulman! Det är såhär det ska vara när man är ledig faktiskt.

Idag har vi inte mycket mer planerat än en fotbollsmatch. Sambon ska spela och jag ska titta på. Hoppas solen dyker upp tills dess!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *