SNORKLINGUTFLYKT

Vårt intryck av Nha Trang såhär långt; för mycket storstad och på något sätt en otrevlig atmosfär. Personalen på hotellet har gett upp sin trevlighet och kan inte ens säga godmorgon när man ska äta frukost och överallt möts vi av ryska turister. Om det är i vår smak? Nej. Vi båda vill tillbaka till Hoi An, det var mer personligt, mysigt och litet. Man kunde gå ifrån sina grejer på stranden och bada båda två och hotellpersonalen hyste inga misstankar om en, utan var hur gulliga som helst och hjälpte oss med allt.
 
Hursomhelst, idag var vi iväg på en snorkeltrip i några timmar. Vi fick se en massa olika fiskar och trots att vädret inte riktigt var det roligt och häftigt. Vi stannade till på två olika ställen och snorklade bland korallrev och färgglada fiskar, innan vi serverades en rejäl lunch med olika rätter från Vietnam. På väg hem kom regnet och det tilltog, så de två senaste timmarna har vi tillbringat på rummet.
 
Vi har bokat bussbiljett till Da Nang på fredagnatten, eftersom vi ska spendera våra två sista nätter där innan vi flyger hem. Vi får se vad vi tar oss an de två dagar vi har kvar här i Nha Trang.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *