VI GÅR MOT ÅRETS BÄSTA HÖGTID

Igår vaknade vi upp redan vid halv fem och höll sedan igång hela dagen med däckbyte, storhandel, julpyssel med både hyacintplantering och adventsstake-fix, inslagning av redan inköpta klappar och uppfräschning av oss själva och lite plock i lägenheten.
 
Jag sov ju såklart redan vid åtta igårkväll, jetlag:ad som fasen! I morse vaknade vi upp innan sex och kunde på så sätt hinna med en frukost med tända ljus här i mörkret i lugn och ro innan min kära sambo gick iväg mot jobbet. Så här sitter jag, med plugg att göra och även en hel del annat! Har åtminstone lyckats kolla upp vårt borttappade baggage och till min glädje så kommer det levereras ut till oss idag då det kom till Gotland igår, så det håller jag tummarna för.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *