OCH SÅ VAR VI IGÅNG

Äntligen har jag kommit igång med mina två nya kurser. 2 prov av 3 (eventuellt 4, jag får se hur långt jag kan pusha mig själv på de 11 närmaste dygnen?) avklarade och så har jag påbörjat två uppsatser/uppdrag. Full fart med andra ord och nu är jag så trött att mina ögon seriöst går ihop av sig själva.

Igår hade vi fikabesök av Josse, David och lilla Mio, mysigt värre. Jag hade gjort äppelpaj så vi fikade och hade det trevligt samtidigt som vi såg lillkillen springa fram och tillbaka här i lägenheten. Kanske tur att vi inte bor större än vad vi gör just vid såna tillfällen, så att man ändå kan vara alla i samma rum när man håller ett öga på honom. Idag hade jag mysigt besök av mamma, vi uträttade några ärenden, uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist och hur deras Kreta-resa varit och åt lunch tillsammans med Patrik som kom hem förbi. Nu har jag ännu ett fan av min kyckling- och fetaostsallad och jag själv får inte nog, så den görs ganska ofta. Förutom förmiddagen med mamma (saknar papsen jäkligt mycket) och startande av mina nya kurser så har jag slagit sönder ett vinglas, köpt böcker inför resan och myst med mitt hjärta. Han och jag har ett kameraköp på G, vi har planerat inför helgen och glatt oss åt att det bara är 14 dagar tills vi är på väg mot Vietnam!

 
Bjuder på en gammal goding från Paris, mami&papi.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *