JAG HAR ALLA RÄTT

Hade några riktigt roliga timmar hos Alexandra igår med lyxmiddag och efterrätt. Vi har båda två börjat plugga nu i höst, hon i en klass och jag, som ni vet, på distans så det är kul att jämföra och se vad våra utbildningar ger oss som studerande för möjligheter.
 
Och i pluggandets tecken har även denna dag gått, jag har för det mesta suttit framför datorn och pluggat eller haft mitt huvud mellan sidorna i basboken för företagsekonomi. Gjorde ett inlämningsprov nu på kvällen och JACKPOTT, alla rätt igen!! Imorgon har jag ännu ett prov att göra och sedan ett uppdrag att börja på som snart ska skickas in. Full fart även för en liten pluggis som mig med andra ord.
 
När min älskade sambo kom hem från jobbet så var det på med träningskläder och iväg till gymmet för veckans andra träning. Nog med att jag ännu är stel och helt mör i mina ben efter tisdagens pass, men armpasset idag var också tungt! Kunde knappt förmå mig att lyfta upp glasen från diskstället och upp i skåpet eller ta i när jag skulle dela en lök till kvällens middag, är så mör. Jag får i alla fall beröm av Patrik att jag tar i, så det är positivt, det är pushande att det känns efteråt också!! 
 
Nu kryper jag ner i sängen och drar igång en bra film. Godnatt peepz.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *