STUDIER OCH RESEPLANERING

Måndagskvällen är här och jag har haft en lugn pluggdag hemma. Har också strukturerat upp min planering inför Vietnam-resan, så jag vet vad som ska hinna göras innan. Som det ser ut nu så lär oktober bli hektisk, men jag försöker avsluta en av kurserna nu i förväg så jag får lite försprång, har bara två inlämningar kvar. Dock sitter jag fast i mitten av två idéer och överväger att göra båda två så jag visar på flera uppfyllda krav i mina powerpointpresentationer.
 
Satt igårkväll med paddan i sängen och sökte på aktiviteter i Nha Trang, en av städerna vi ska till och jissus vad chockad jag blev när jag upptäckte att de har världens längsta cable-car-bana (linbana) över vatten, den är över 3 kilometer lång och går ut till en ö som kallas Vinpearl Island. Dessutom har ön lite samma stuk av Singapores Santosa Island med en vattenpark och akvariecenter och när man åker dit ut med linbanan så ser man deras uppbyggda ”VINPEARL”-skylt som är en kopia av Hollywoodskylten! Lite mer flashigt än jag vågat hoppas på, så nu har jag sagt åt Patrik att jag åtminstone vill åka linbanan fram och tillbaka för att få se vyn där uppifrån, helst i skymningen. Tänk så vackert!
 
Gjorde kycklingsallad med fetaost till lunch. Så himla smarrigt!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *