DET SER LJUST UT

Redan onsdag och fan vad timmarna springer ifrån mig! Idag skrev jag på anställningsbeviset för vikariatet som frukt&grönt-ansvarig för hela två månader framåt, alltså betydligt längre än vad jag trodde och det känns nu som hösten börjat lösa sig! Det finns hopp för mig alltså! Dessutom har jag fått klartecken på att få sommaranställning nästa sommar också då chefen gillat mitt sätt att arbeta, min inställning till att alltid ställa upp och snabba förmåga att lära mig. Gissa om jag är glad! Glappet mellan november-maj ska jag se till och ordna på något sätt, men det tar vi sen, eller hur?!
 
Enda fördelen med att tiden går fort den här veckan är att det närmar sig kräftskiva, övernattning i mitt föräldrahem och 18-årsfirande för brorsan! Ska verkligen bli så mysigt och roligt!
 
 

0 Replies to “DET SER LJUST UT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *