DET ÄR MYCKET NU

Sa till min sambo igår att tänk att jag redan har betat av halva affärsjuridikskursen samt lite mer än en fjärdedel av företagsekonomi2-kursen och då var det startdatum den 5/1, inte ens två veckor sen?! Ursäkta, men jag är lite imponerad av mig själv faktiskt och det är en lugnande faktor inför kommande semester, jag tror nog att jag ska klara av den här intensiva månaden som jag har framför mig! Betade av prov 2 i företagsekonomi 2 igår med full pott och har nu alltså två stora arbeten i rullning med flera deluppsatser. Affärsjuridikens arbete omfattar företagsskulder där mitt uppdrag är att visa på alternativ för fortsatt drivande av företag trots utslag angående skuld och motivera för hur man ska gå vidare vid konkurs, samt regler och avtal för olika bolagsformer och upprättning av skuldebrev. I företagsekonomi handlar det om helt andra saker, nämligen marknadsföring, marknadsplanering, nulägesanalys av H&M som företag, kundnytta och budskapsförmedling i media. Ni hör, jag är fast här vid min dator för att skriva på mina arbeten. Så idag känner jag mest ”no life för en pluggis, brb till verkligheten om en månad”.
 
Igår när jag satt och arbetade med mina deluppsatser tog jag ett glas rött. Det gäller att veta hur man ska belöna sig själv och jag kan verkligen inte påstå att det är något fel med att sitta och plugga järnet en lördagskväll. Jag tycker rent av att det är väldigt mysigt när jag gör såhär.
 
 

0 Replies to “DET ÄR MYCKET NU”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *