LETAR PRINTS TILL VÄGGARNA

Har haft en riktigt effektiv dag på jobbet idag och känner bara för att stå och spänna armarna lite kaxigt sådär. Det är alltså riktigt mega-power i mig idag! Kanske var det för att jag avslutade dagen igår med en kvälls-powerwalk i den fuktiga och doftrika sommarluften och bara kom på mig själv med hur mycket jag älskar att bo här där jag bor! Det är så vackert med vattnet och skärgården, den blommande naturen, de lugna gatorna och jag älskar verkligen den industriella delen av samhället. Och jag älskar livet så mycket.
 
Sitter och tittar på vackra prints och inspo till inramningarna vi ska göra och ha på väggen. Kan inte sluta sluka inspiration och det finns så oändligt mycket vackert att rama in. Mitt enda krav är egentligen att allt ska gå i svartvitt, men är samtidigt lite (bara lite) inne på att ta in en nyans av färg via tavlorna i rummet nu när väggarna ändå ska målas vita.
 
 

0 Replies to “LETAR PRINTS TILL VÄGGARNA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *