NU VÄNDER DET

Vaknade upp tidigt i morse och… andades! Utan nästäppa det vill säga och idag är min röst tillbaka. Så skönt att redan vara på bättringsvägen och känna att kroppen har betydligt bättre ork än igår.
 
Skulle vara ledig idag och jag hade ju tanken på att kunna vila upp mig ordentligt inför helgens monsterpass men blev uppringd av jobbet att komma in några timmar idag med. Och det är jag rent av lycklig för, har inte ro att vila en hel dag och jag tycker ju att jobbet är så kul! Dessutom har jag nu lite mer kött på benen inför kommande utmaning som jag tar mig an om några veckor!
 
Ikväll har jag och sambon njutit av riktig god husmanskost som bestod av köttbullar, mos, gräddsås och lingonsylt. Vi lyxade även till det med ett glas rött, så himla smarrigt! Har duschat och ordnat lite här hemma så nu blir det myskväll med häng i soffan, godis och tv!
 
 

0 Replies to “NU VÄNDER DET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *